Smoothie bowl: Diumenges saludables { Domingos saludables }



Tot són èpoques, això ja ho sabem tots. Hi ha Diumenges en els que t'aixeques ben tard perquè també has anat a dormir ben tard, després d'una nit de copes amb les amigues. I t'aixeques amb certa ressaca, no massa perquè ara ja controles més que abans. Esmorzes malament, el primer que trobes a la despensa i que generalment porta xocolata o algun que altre greix poc saludable.

I segurament dinarem malament i soparem pizza davant una pelicula. Y que nos quiten lo bailao!

Todo son épocas, esto ya lo sabemos todos. Hay Domingos en los que te levantas bien tarde porque también has ido a dormir tarde, después de una noche de copas con las amigas. Y te levantas con cierta resaca, no mucha porque ahora ya controlas más que antes. Almuerzas mal, lo primero que encuentras a la despensa y que generalmente lleva chocolate o alguna que otra grasa poca saludable.
Y seguramente comeremos mal y cenaremos pizza viendo una pelicula. Y que nos quiten lo bailao!




Però hi ha altres Diumenges molt diferents a aquest. El Dissabte per la nit hem anat a dormir aviadet, després d'un sopar lleuger. Ens aixequem amb molta energia i quan mirem el rellotge veiem que encara són dos quarts de nou.

Ni ens ho pensem, ens calcem les deportives, les malles, la dessuadora i marxem directes cap al gimnàs. Suem de valent, elíptica amunt i avall.

Sortim amb amorrades a l'ampolla d'aigua i mortes de gana desitgem arribar a casa. Mirem l'hora i són les 9.30, ideal per un bon esmorzar, nutritiu i ben sa.

Obrim la nevera i escollim els ingredients per fer-n'hi un de ben bo, triturem i llestos. I quin millor dia per publicar-lo, avui que és la Marató. I més, dedicada a la diabetis i obesitat.

Pero hay otros Domingos muy diferentes a este. El Sábado por la noche hemos ido a dormir prontito, después de una cena ligera. Nos levantamos con mucha energía y cuando miramos el reloj vemos que todavía son las ocho y media. 


Ni nos lo pensamos, nos calzamos las deportivas, las mallas, la sudadera y vamos directas hacia el gimnasio. Sudamos de lo lindo, elíptica arriba y abajo.


amorradas a la botella de agua y muertas de hambre deseamos llegar a casa. Miramos la hora y son las 9.30, ideal para un buen almuerzo, nutritivo y muy sano. 


Abrimos la nevera y escogemos los ingredientes para hacer uno de muy bueno, trituramos y listos. Y qué mejor día para publicarlo, hoy que es el Maratón. Y más, dedicada a la diabetes y obesidad.



a sabem tots que tot i que aquest blog és ben dolcet, em de menjar en mesura com en tot. Com sempre resumeix el meu pare, tot en excès és dolent, fins i tot la vida sana! Però avui toca esmorzar saludable, d'aquells que si et fas cada matí, no et faltarà energia segur!


Ya sabemos todos que a pesar de que este blog es bien dulce, tenemos que comer en medida como en todo. Cómo siempre resume mi padre, todo en exceso es malo, incluso la vida sana! Pero hoy toca un desayuno saludable, de aquellos que si te los haces cada mañana, no te faltará energía seguro!


SMOOTHIE BOWL
Ingredients:
2 plàtans
1 tassa de fruits del bosc congelats*
125ml de llet d'ametlles
125ml de yogurt
1 cullerada sopera de mel o xarop d'auró

Per decorar:
nabius frescos
gerds frescos
copos d'avena
plàtan en rodanxes



SMOOTHIE BOWL
Ingredientes:

2 plátanos
1 taza de frutos del bosque congelados
125ml de leche de almendras
125ml de yogurt
1 cucharada sopera de miel o sirope de arce



Para decorar:

arándanos frescos
frambuesas frescas
copos de avena
plátano en lonchas 



Mètode:
En un bol posem tots els ingredients i triturem. Posem en un bol i decorem com més ens agradi.

* Quan dic una tassa, és perquè jo he utilitzat un "cup" de mesura americana. Però podeu utilitzar un got normal. No té sentit posar grams ja que va a gustos.

NOTA:
- Si ho trobeu massa espès hi afegiu llet. A mi és que m'agrada dens.


Método:

En un bol ponemos todos los ingredientes y trituramos. Ponemos en un bol y decoramos como más nos guste.


* Cuando digo una taza, es porque yo he utilizado un "cup" de medida americana. Pero podéis utilizar un vaso normal. No tiene sentido poner gramos puesto que va a gustos y va a ojo.


NOTA:
- Si lo encontráis demasiado espeso añadís leche. A mí es que me gusta denso.

CONVERSATION

2 comentarios:

  1. Madre mía.... que pintaza!!! Y que sanote!!! ^_^. Hobbita salivando y aun no ha llegado la hora del segundo desayuno!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jejejje! Muchas gracias guapísima!
      Siento haber tardado tanto en contestarte y muchísimas gracias por pasarte por aquí!
      Besitos!

      Elimina

Subir